Friday, October 30, 2009

Athirah yag baru ku lahirkan...29.09.2009



Salam sayang ibu untuk anak ibu nie...selamat ibu lahirkan dia pada 29.9 yang lepas, Alhamdulillah selamat semuanya. Berat masa dilahirkan 3.43kg..agak besar sikitla dari kakak2 dia. Sekarang dah sebulan usianya dah 4.45kg tau. E....kuat anak ibu menyusu, tula kejap je naik kan. Harapan ibu anak ibu senantiasa sihat..amin!
Pada kawan2 yang datang melawat ibu terima kasih diucapkan, moga murah rezeki korang semua. Kawan pejabat ramai yang datang termasuk bos pun datang rumah melawat tau....Yang tak dapat datang tentu ada halangan tu...tak apa, ibu tak kisah..
Terima kasih juga pada kawan2 ayah, ramai yang datang jugak termasuk pegawainye (CO) dia la...Kat hospital pun kawan ayah yang bertugas pun ada datang melawat...terima kasih. Ada yang bagi hamper...ada yang bagi baju, hadiah2 untuk baby...terima kasih semua



Ni gambar terbaru, semalam baru ambik..umur sebulan dah dia

Dalam tido pun boleh senyum tau....



Tengokla baby sekarang tido...ui mcm org tua dah kan...e..geram ibu tgk tau



Tengok kita ambik gambar dia tuh....



Suka baru lepas susu la tu...


Thursday, October 29, 2009

kenangan di Pulau Langkawi...feb 2009

ni kat gua kelawar..tgk ramai kwn2 pej tmsuk kluarga masing2


nak balik tunggu feri da......

ni dah letih masuk under water world...tgu msa nk balik

pinjam topi mek noni..knon panas le, kat jeti nak redah sungai,muara,paya,laut...

noni,izzati dan suami, anakku sbuk tunggu nak naik feri kat kuala perlis




keluarga ku tersayang
Rombongan pejabat kami pd. bulan 2 yg lepas.....saja ku kenang kembali saat2 indah bersama kluarga dan juga teman2...Seronok dapat bercuti sesekali camtu kan tambah2 lagi dengan kluarga kita kan. Banyak tempat juga kami pergi melawat...jomla kita zoom gambar2 tersebut.

ayahnda dan bondaku...em...syg selalu!


Sunday, October 25, 2009

Saturday, October 24, 2009